Ha segíteni szeretnél,

Köszönettel várjuk adományaid:

Pilis-Budai Kutyamentők

Közhasznú Egyesülete

CIB Bank:

10701427- 49914203-51100005

Adományozás a Paypal.com rendszeren keresztül

2010. augusztus 17.Egyesületünk az internet legelterjedtebb és legbiztonságosabb online fizetési rendszerén, a Paypal-on keresztül is fogad támogatásokat. A támogatási tranzakció természetesen 128 bites SSL titkosítással történik. Ha rendelkezel Paypal account-tal támogathatsz bennünket közvetlenül Paypal-en keresztül, de lehetőséged van online bankkártyás adományozásra is.

A Paypal internetes fizetési rendszere – közvetlen bankkártyás tranzakció esetén – a MasterCard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát teszi lehetővé.

A procedúra technikailag az első oldalon lévő Donate feliratú gombra való kattintással kezdhető meg. Ez a PayPal befizetési oldalára fog irányítani, ahol biztonságos bankkártyás tranzakciót hajthatsz végre (az oldal magyar nyelven egyelőre sajnos nem érhető el, így némi angol tudás nem árt). A további lépések pontokba szedve:

Az adományozás további menete:

  1. Kérjük, az oldal alján töltsd ki az adományozás paramétereit, majd nyomd meg az “Elküld” gombot. Az itt megadott adatokat az Pilis-Budai Kutyamentők Társasága Egyesület kizárólag az adományozással kapcsolatban használja fel és a Te kifejezett hozzájárulásod nélkül senkinek nem adja tovább.
  2. Ezt követően átkerülsz a Paypal biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez vagy be kell lépned a Paypal rendszerébe – ha rendelkezel Paypal account-al, ha nem, akkor készítened kell egyet  – , és lebonyolítani a tranzakciót, vagy, ha nincs Paypal account-od, a “Continue” linkre kattintva léphetsz be a Paypal bankkártyás fizetést biztosító felületére.
  3. A bankkártyás fizetést biztosító felületen a kártyaadatok megadását követően a “Review Donation and Continue” gombra kattintva indíthatod el a tranzakciót.
  4. A fizetést követően visszatérsz az Egyesület oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kapsz visszaigazolást.

Adományod köszönjük!

Share